Asperges

Asperges, ‘het Limburgse witte goud’, hoe bereid je ze het best? Wat is eigenlijk het verschil tussen witte en groene asperges? Koop je nou dikke of beter dunne asperges? Wat is de juiste schiltechniek? En wat is de juiste schiller? Rogier Sluyter vertelt je er graag alles over. Natuurlijk wordt er ook gekookt en geproefd. Aspergesoep, asperge Flamande en asperge salade staan op het menu. Hoewel het zomaar kan veranderen als de markt bijzondere andere ingrediënten te bieden heeft. De asperge is hoe dan ook de constante factor in deze workshop.

44,00

Beschikbaarheid: 3 op voorraad

Artikelnummer: 20-25/26 Asperges Categorie:

zaterdag
12.30 – 16.00 uur
datum
18 april 2026
docent
Rogier Sluyter
locatie
Studio Idee, Loenen
meenemen
snijplank, scherp mes, thee- doek, schort

naar wachtlijst Wij informeren u wanneer er een plek vrij komt bij deze cursus. Graag uw e-mailadres invullen.
Scroll naar boven